Morocco

Ruta de 12 dies pel Morrocco






Marroc (المغرب al-Magrib) és un país de l'Àfrica del Nord que té una costa sobre l'Oceà Atlàntic Nord i el mar Mediterrani. Té fronteres amb Mauritània cap al sud, Algèria a l'est i l'espanyol del nord d'Àfrica els territoris de Ceuta i Melilla a la costa mediterrània al nord. És just a l'altre costat de l'Estret de Gibraltar des de Gibraltar.

Marroc de la llarga lluita per la independència de França va acabar el 1956. La internacionalització de la ciutat de Tànger es va convertir en el nou país aquest mateix any. Marroc pràcticament annex al Sàhara Occidental durant finals del decenni de 1970, i encara que la situació del territori segueix sense resoldre, el govern està tractant d'ocultar això, per exemple, en tots els mapes al Marroc, el Sàhara Occidental s'assenyala com una part integrada del país.

Gradual de reformes polítiques en el decenni de 1990 va donar lloc a la creació d'una legislatura bicameral el 1997, encara que el rei encara té el poder polític real. La premsa és relativament lliure, encara que clampdowns s'han produït després de les crítiques de les autoritats o els articles relatius a la situació del Sàhara Occidental



Ciutats

Rabat - La capital del Marroc, molt relaxat i sense complicacions, inclouen-12 d'una torre del segle i el minaret.

Casablanca - Aquesta ciutat moderna pel mar és un punt de partida per als visitants de vol al país. Si teniu temps, tant la històrica medina i la mesquita contemporània (el segon més gran del món) bé valen una tarda

Fes - Fes és l'antiga capital del Marroc i un dels més grans i ciutats medievals en el món.

Marrakech - Marrakech és una perfecta combinació d'allò antic i allò nou Marroc. Pla de passar al menys un dia errant pocs l'enorme laberint de socs i ruïnes a la medina. La gran plaça de Djeema El Fna al capvespre és que no s'ha de perdre's.
MEKNES - Un, ha establert de nou la ciutat que ofereix una benvinguda ruptura amb el turisme dels països veïns aixafar Fes.

Ouarzazate - considerada la capital del Sud, Ouarzazate és un gran exemple de la preservació i el turisme que no ha destruït la sensació d'una fantàstica i antiga ciutat.

Tànger - Tànger és el punt de partida per la majoria dels visitants que arriben en ferry des d'Espanya. Un enigmàtic encant que històricament ha atret nombrosos artistes (Matisse), músics (Hendrix), polítics (Churchill), escriptors (Burroughs) i altres (Malcolm Forbes).

Taroudannt - Un mercat sud de la ciutat.

Tétouan - Boniques platges i és la porta d'entrada a les muntanyes de Rif.

Agadir - Agadir és ben coneguda per les seves platges. La ciutat és un bon exemple del Marroc modern, amb menys èmfasi en la història i la cultura. Tome el autobús local per uns centaus i anar 2 o 3 pobles del Nord, on hi ha més platges.

Amizmiz - Amb un dels majors socs berber a l'Alt Atlas tots els dimarts, Amizmiz és una destinació popular per a viatgers a la recerca d'un viatge d'un dia que és fàcilment accessible (al voltant d'una hora) de Marràqueix.

Chefchaouen - Una ciutat de muntanya només a l'interior de Tànger ple de blancs carrerons serpentejants, blau portes, i oliveres, Chefchaouen està net com una postal i una benvinguda a escapar de Tànger, que evoquen la sensació d'una illa grega

Essaouira - Un antic mar del costat de la ciutat recent redescoberta pels turistes. Des de mitjans de juny a agost les platges estan plenes, però qualsevol altre moment i vostè és l'única persona allà. Bona música i gran poble. Costa més propera de Marràqueix

Merzuga i M'Hamid - Des de qualsevol d'aquests dos assentaments a la vora del Sàhara, un passeig en camell o 4x4 en el desert per una nit (o una setmana) entre les dunes i sota les estrelles

Tinerhir - Aquesta ciutat és el perfecte punt d'accés a la impressionant Garganta de Todra.

Reportatges: